weekend


eindelijk weekend!


Na een groot feest op 21 juli… NOT…
De nationale feestdag leek meer nationale rustdag.. jiri en ik zijn gaan fietsen, de schelderoute. Ongeveer 50km op mijn STARlite mountainbike (star geaccentueerd voor mijn hockeyteam). Niet superstarry want aan het eind van de tocht kon ik echt niet meer zitten.. ik MOET een ander zadel!

Zaterdag hadden we de bruiloft van Gert en Dominique. Met alle skifanaten voor de kerk gestaan met onze ELANs om een mooie boog te maken. ’s avonds een enorm diner en feest met tot mijn stomme verbazing vooral nederlandse liedjes. Zelfs good old “er staat een paard in de gang” werd gedraaid.

jiri met het BLOSO cadeautje…

Zondag met jiri neef ziou en nichtje iumi vermaakt op het pirateneiland… een binnenspeeltuin want het is nog steeds herfst in plaats van zomer.

Nu is het weekend alweer voorbij en ik ben moeier dan ervoor geloof ik. Nog 6 nachtjes, dan lekker naar Albufeira. Aftellen dus.
Ik kan mijn paspoort ophalen bij de ambassade dus die is op tijd klaar. Een wonder, het is denk ik het eerste document hier in België dat binnen 2 weken geregeld is.. maarja.. het is dan ook bij de Nederlandse ambassade…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s