AS-pils


Terug in Antwerpen, mijn skiseizoen zit er nu echt op. Na 2 dagen werken hier moest ik donderdag naar de tandspecialist in Brussel voor TWEE wortelkanaalbehandelingen. Eigenlijk herbehandelingen want ze waren allebei jaren geleden al eens in Nederland gedaan. Ik had donderdag dus een leuke daginvulling.. de hele dag naar de tandarts, maak me gek..
Maargoed, het is uiteindelijk gelukkig meegevallen, de tandarts heeft me echt goed verdoofd want ik heb niets gevoeld. Alleen heb ik sinds de behandeling het gevoel alsof er een gewicht aan mijn kaak hangt.. en ik leef nu op zachte prakjes eten, hopelijk in ieder geval lijntechnisch verantwoord want ik word er nu al gek van.

Het is WARM in Antwerpen, gisteren al 21 graden. We hebben dan ook de hele avond buiten op een terras gezeten. De avond afgesloten in de grote witte arend en daar ontdekt dat ik heb bestaan als bier!!
Hoe vind je dat. Hilarisch!!!

Vanmiddag hockeyen, ik hoop dat mijn kiezen het toestaan want heb echt zin om weer ff te rennen door de weide. Laatste wedstrijd van het seizoen dus we willen m winnen, dan kunnen we nog 3e worden in de eindstand!

XAS

Advertenties

4 thoughts on “AS-pils

  1. 21 graden daar kunnen wij alleen maar van dromen. Het is hier net 9 graden ze hadden warmer beloofd maar dat zelfs komen ze hier niet na. Jammer dat het skiseizoen over is hè? Hoe is het met het werk van je vindt je het leuk? Wij blijven je volgen.

    Liefs en groetjes Paula en Jan

  2. Je zou elke week naar de tandarts mogen gaan want ik moet zeggen dat je bangelijk gespeeld hebt!!!
    Voor de geïntereseerden onder jullie : we hebben gewonnen met 1-2 en zijn VIERDE geworden in de eindstand! Klasse he!!
    gr, Sophie 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s