ons huis wordt beroemd…

Jaja, ons huis wordt beroemd. Het is namelijk uitgekozen om gefilmd te worden. En dus kwam er woensdagavond om 23u een complete crew met alles erop en eraan. Om de buitenkant van ons huisje te filmen. Ruim een uur waren ze bezig en dan komt het misschien wel een paar seconden in beeld. haha!

De lampenman kwam een gigalamp binnen zetten (zie foto) en de decoratiemevrouw bracht onze ramen ineens in kerstsfeer… met onder andere het authentieke trappetje.. ZO LELIJK!!!

Dan waren daar acteurs 2 meisjes, 2 mannen, 3 fietsen, bos hout, houten kratjes. iemand voor het geluid, iemand voor de camera, een manusje van alles. En iedereen moest even plassen.. "wat een leuk huis heeft u"… Het is eigenlijk wel erg grappig.. ons huis wordt beroemd, joepie!

Na een uur waren ze eindelijk klaar, ik was het eigenlijk ook wel beu inmiddels en wou gewoon lekker slapen in ons nu dus beroemde huis..

Het is wel alleen te zien als je VTM of ATV kunt ontvangen. Want ons huisje zit in een winter-feestdagen-reclame voor Antwerpen. Als je dus een wintersfeer filmpje voorbij ziet komen.. en daarin een man een deur uit ziet komen om vervolgens op een kratje te gaan stampen.. dan is dat onze beroemde voordeur. Film1 Film2_1 Film3

liefs AS, bewoner van het "huis uit het filmpje"

Advertenties

4 gedachten over “ons huis wordt beroemd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s