sinterklaas 2006

Piet Gevierd bij pappa en mamma.

En HOERA, ik kreeg het boek "onze hersenen" van Rene Kahn.

Hersenen

Ennn… ik kreeg "chocoladesticks". Chocoladesticks? Jaja, zo heten chocoladesigaretten tegenwoordig. Want de goede oude chocoladesigaretten mogen niet meer, ze zijn zelfs verboden zijn in de EU. Een speelgoedmitrailleur? Geen probleem. Speelgoedmessen? Overal te krijgen. Plastick handgranaten? Zelfs barbie heeft ze onder haar roze bed liggen. Maar een stukje cacaofantasie dat uitziet als een sigaret…. NEE DAT MAG NIET van het europese parlement.

"Met een overweldigende meerderheid heeft het Europees Parlement besloten de chocoladesigaret te gaan verbieden. Het zou kinderen aanzetten tot roken. "

Maar wat herinner ik me van Sinterklaas.. wat deed die vroeger in mijn schoen?? Juist! En het allerleukste was dan naar school lopen en doen alsof je rookt. Liefst op een koude bijna mistige ochtend, omdat je dan "echte wolkjes kon uitblazen".

Gelukkig zien de chocoladesticks er stiekum heel erg uit als chocoladesigaretten. Ze hebben zelfs een filter… net echt, hihi.

Alleen jammer dat de aarde opwarmt. En nu even niet uit milieu-oogpunt maar uit puur egocentrisme. Het is niet koud en bijna mistig (het is verdorie al 10 december)… het is warm en zonnig. En nou kan ik geen wolkjes blazen. :(((

X

Advertenties

2 thoughts on “sinterklaas 2006

  1. aaah šŸ˜¦ tip: zet je wakker om 1 uur ’s nachts,, dan ga je naar buiten met je chocoladesigaret wolkjes blazen.. vergeet wel niet om even je skipak aan te doen šŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s