2007

Het is 2007..

Gisteravond zei iemand ineens.. over 3 jaar is het 2010.. WOW wat gaat dat toch snel. 1999-2000 stond ik op de Dam en weet alles nog van die jaarwisseling. Maar die is dus al hééél lang geleden..

Hier sneeuwt het, whoehoei.

Gisteravond descente flambeaux gedaan met alle leraren. Koen heeft foto’s gemaakt maar die moet ik nog krijgen dus even geen beelden. Daarna allemaal iets lekkers klaargemaakt en gegeten tot het middernacht was. WOW.. Iedereen gaat hier rond middernacht altijd naar de place de caron, en wij hebben ons bescheurd om zwaar bezopen meisjes die met HAKJES.. (jaja, er zijn meisjes die hakjes meenemen naar de besneeuwde bergen) probeerden tot bij de Maleysia te komen. En ze gingen onderuit.. allemaal. Het was gezellig!

En vanmorgen heb ik lekker niks gedaan.. geen zin.. en toen was er gewoon BEVERLY HILLS 90210 op tv. In het Frans. Maak me gek.

902102

Brings back memories.

HAPPY NEWYEAR! X

Advertenties

3 thoughts on “2007

  1. hakjes in de sneeuw.. die kwamen vast niet om te skien 😛 stelletje doosies hihi! fijn dat je jaarwisseling zo leuk was!! en geweldig 2007 gewenst en yeah.. beverly hills 90210 (brandon vond ik persoonlijk de leukste :P)

  2. He as,

    Leuke groene skibroek heb je trouwens!! Heerlijk om op 1 januari 90210 te kijken… Veel plezier nog in Valtho en tot snel in januari. Kus B

  3. hoi As,
    Jullie ook een heel gelukkig 2007!! Wij hebben oud en nieuw in Londen doorgebracht en hebben samen met duizende anderen het grote vuurwerk bekeken, was een bijzondere ervaring! Hoe lang blijf je nog in Frankrijk?
    groetjes Susanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s