1 maand

As_olivia_3 HOERAAA!!! Jiri_olivia

Vandaag is Olivia alweer 1 maand oud!

n we konden eindelijk haar reispasje ophalen. Hiervoor moesten we zorgen voor een foto van Olivia met een witte achtergrond. We mochten deze ook uit een bestaande foto knippen… dus een hele sessie om haar er goed op te krijgen. Vervolgens snel alles laten afdrukken en naar het districtshuis voor een pasje.. nou heb ik het al niet zo op ons districtshuis… ik moet daar altijd HEEL lang wachten..

Maar het viel mee, na 15 min waren we al aan de beurt. Weer veel gedoe want ze waren aan het prutsen met jiri’s naam… ineens heette hij jirri… r teveel dus. Dit veroorzaakt door het teken dat officiëel boven de R hoort maar dat nauwelijks op computers te vinden is. Hadden ze het eindelijk gevonden… waren ze vergeten de gewone r weg te halen. In ieder geval veel gedoe maar het kwam allemaal goed. Alleen de foto van Olivia had de mevrouw nog nodig… en toen kwam het… "Hmmmm een gewone foto… dat mag niet… "

AARRRRRRGGGGGGGGG Nog geen twee weken geleden kregen we de hele uitleg dat dat wel mocht.. en nu mocht het stiekem toch niet. Ze moest op een pasfoto gemaakt door een fotograaf. En daar stonden we dan.

Uiteindelijk is het nog gelukt vandaag, ze is heel braaf op de foto gegaan bij de fotograaf. Die was heel tevreden want het was de beste baby-pasfoto die hij al had gemaakt… ga er maar aan staan om een baby van 1 maand op de foto te krijgen met open ogen, zonder huilen, hoofd in een goede positie, in de camera kijkend en NIET op schoot bij pappa of mamma, zelfs mijn hand mocht niet in beeld komen.

En hier is dan de pas van onze kleine pruts.. ze kijkt heel serieus, zo boeiend vond ze de fotosessie…Reispas_2

En net kreeg ik van Jiri ook nog eens deze prachtige bos rozen. Om ons jubileum te vieren (gisteren) en om te vieren dat Olivia alweer 1 maand oud is. Rozen_1

En nu kunnen we gaan reizen met z’n 3tjes!

Maandag en dinsdag naar NL om Sinterklaas te vieren en straks naar VALTHO! Eindelijk kennis maken met alle franse collega’s. Joepie!!!

Advertenties

One thought on “1 maand

  1. Heel dikke proficiat met al deze heuglijke gebeurtenissen.
    Heb zelf ook veel aan de ‘vermaanding’ van Olivia gedacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s