run baby run

Bimg_2679_3   Ooit, lang… lang…. onnoemelijk lang geleden. Zat mamma op de academie voor musicaltheater. Meer bepaald bij Frank Sanders. Ze droomde van een carriere in grote musicals, van Les Miserables, van Aida, van Hair.

En nu? Nu is de opvolging verzekerd. Olief is niet zo van t praten. Maar des te meer van het zingen. Hele aria’s* komen eruit als de CD-speler aangaat. En dan het liefst Tori Amos, met die lekkere lange hoge uithalen.  Wat ongetwijfeld iets te maken heeft met het feit dat deze uithalen enorm lijken op die van Olief. Of sheryl Crow, omdat we dan zo lekker ongegeneerd mee kunnen kwelen.

Bimg_2673

En als we dan toch muzikaal bezig zijn halen we alles meteen uit de kast. Sambabal erbij, mamma die spontaan een dansje doet en meezingt, gekkenhuis.

Als dat geen staaltje verantwoord werkontwijkend gedrag is weet ik het niet meer. Het feit dat ik morgen een stuk of 100 studenten iets moet bijbrengen over het schrijven van lesvoorbereidingen heb ik even diep weggestoken. Want ik zing, samen met Olief.

Run-baby-run-baby-run-baby-run-baby-ruuuuuuunnnnnnnnnnn**

*Een aria (meervoud aria’s) is oorspronkelijk een gezongen expressieve melodie,die gewoonlijk, maar niet altijd door een zanger wordt uitgevoerd (merci wikipedia)

**Sheryl Crow horen? zie http://www.youtube.com/watch?v=-JoXkVN6xYs

Advertenties

One thought on “run baby run

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s