over monniken, 4 maanden en zoenen

061126_061126_thailand_monniken Na slapen, badje en eten toch maar even een vlaggetje gemaakt om de boel op te leuken (hoezée 4 maanden) en Olief gefotografeerd. In pyama… dat u niet denkt dat ze dit gevangenispakje dagelijks draagt. Tis een schattige hoor, maar op de foto komt ie een beetje "dalton" over. Alleen die bol aan een ketting aan haar been ontbreekt zeg maar.
En hoe meer ik naar de foto’s kijk, hoe meer ik ook moet denken aan van die monniken. Toen vriendin B en ik door thailand reisden zagen we die overal. (vooral toen we met thaise huurfietsjes die meer iets weghadden van een mislukt brommertje midden in een ceremonie terecht kwamen, en de rest van de week door het hele dorp daar werden aangesproken als "de meisjes die met ontblote schouders door de ceremonie waren gefietst") Maar dit geheel terzijde.

Betere foto’s dan hieronder kon ik eigenlijk niet plaatsen onder de noemer 4 maanden, want ze doet hier alles wat ze net verworven heeft. Bewonderen van haar eigen handen en voeten (wowwwww wat zijn dat voor interessante dingen… wow2 en die zitten aan MIJN lijf vast, hoeiii) en peuteren aan een knuffel (zit wel goed met die fijne motoriek). Normaal gesproken gaat zo’n knuffel of speeltje dan ook meteen haar mond in, maar zo vlak na het eten had ze daar blijkbaar geen behoefte aan.
Bimg_2838 Bimg_2839 Bimg_2843 Bimg_2863 

Vier maanden is ze dus alweer. 1/3 van een jaar. En over iets minder dan 5 minuten 4 maanden en 1 dag. 1 schrikkeldag. Want ja, tis 29 februari morgen.
En dan gaan we naar vriendin D in Nederland, zoenen eten. zoenen??
Zoenen
"Vroeger Olief.. vroeger toen mamma nog jong was… toen waren dat gewoon negerzoenen"

Advertenties

One thought on “over monniken, 4 maanden en zoenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s