bébé nageur de 5 mois

Bimg_3510

Om dit heugelijke feit te vieren zijn we gaan zwemmen. (vandaar het heerlijke pluishaar op de foto) Bij de bébé-nageurs hier in la piscine.

Nogal een organisatie… wel eens geprobeerd met kinderwagen, kind en 2 tassen door een poortje van een zwembad te komen? Juist!
Dan bébé omkleden (dat gaat nog) en vervolgens jezelf. Maar waar laat je bébé in de tussentijd? Niet op die rubberen tegeltjes in de kleedkamer in ieder geval. Dus bij een mij toen nog onbekende moeder van bébé Anna. Merci.
Kleren en tassen in hokje gepropt, euro erin, gaan! Ohnee, badcape van Olief zit nog in tas 1. hokje weer open, kleren eruit, tas 2 eruit, tas 1 eruit. Cape uit de tas gevist. Cape rond dochter, alle eerder genoemde zooi terug in het hokje gepropt, hokje weer dicht. En dan zo’n sleutel aan zo’n ranzig plastic armbandje rond je pols frutsen.

Het zwemmen was geweldig. Olief maakte vrienden met eerder genoemde Anna (4 maanden, veel haar) en Margot (9 maanden, minder haar dan Olief, joehoe). We bubbelden zelfs nog even na in de "jacoezieee". (tip van de badjuf). Vervolgens het omgekeerde ritueel van de start. bébé weer aankleden… mezelf weer aankleden… waar laat ik bébé?? enz.

Et maintenant? Maintenant zijn bébé et maman bekaf. Van al dat zwemmen natuurlijk. Volgende week weer!

5 maanden, onze bébé! 

Advertenties

2 gedachten over “bébé nageur de 5 mois

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s