aldus de verdrietige dwerg

Ja ik had hier dus een heel verhaal getypt. Over puttertjes. En liedertjes. En kleine menschen. Maar tis verdwenen. Tesamen met nog wat zaken. Schtüm, schtüm schtüm. Dus ga ik nu alleen dit nog plaatsen. En dan laat ik de reacties wel aan jullie over.

Want bij nietsvermoedend surfen… vind je dit op nu.nl… Kheb geknipt-en-geplakt maar je kunt ook even hier klikken natuurlijk.

Sekstape Mini-Me blijkt wraakactie ex

AMSTERDAM – Verne Troyer geeft zijn ex Ranae Shrider de schuld van het uitlekken van de sekstape waarin zij samen te zien zijn. "In juni heb ik de relatie verbroken. Waarschijnlijk heeft het daar iets mee te maken", zei de 39-jarige lilliputter tegen de zender E! Entertainment.

"Rond dezelfde tijd dat het uitging besloot zij om de video openbaar te maken", vertelde de acteur, bekend als Mini-Me uit de ‘Austin Powers’-films. "Ik kan me niet voorstellen dat ze dacht dat ze me daarmee kon terugwinnen."
Shrider zou het pikante filmpje hebben verkocht aan de Amerikaanse website TMZ, die het eind vorige maand publiceerde. Troyer is aangeslagen en voelt zich ‘verraden en gekwetst’ door zijn ex.

"Het voelt alsof ik geen privacy heb. Iedereen heeft iets kunnen zien dat alleen was bedoeld voor haar en mij", aldus de verdrietige dwerg.

Stappen

De acteur laat het er niet bij zitten heeft inmiddels stappen ondernomen. "De laatste twee, drie weken heb ik veel geld uitgegeven om het aan te vechten. Mijn advocaat verricht goed werk."

Problemen

Via juridische weg probeert hij ook zijn ex uit zijn huis te zetten, want dat zij nog steeds samenwonen, levert de nodige problemen op. "Bij mijn vertrek vandaag zag ik haar nog en dan begint ze me uit te schelden", schetst hij de situatie.

Troyer denkt dat de sekstape nu al invloed heeft op zijn carrière. In ieder geval is hij in Nederland vanaf 24 juli in de bioscoop te zien in ‘The love guru’. Hij speelt hierin naast onder anderen Mike Myers, Jessica Alba en Justin Timberlake.

Advertenties

4 thoughts on “aldus de verdrietige dwerg

  1. Ik kan me die speler of keeper van ADO den haag ook nog voor de geest halen. Lullig hoor, als je zo wordt besodemieterd.

  2. Ik weet niet of het echt schadelijk voor zijn carriere is; volgens mij is het toch gratis publiciteit!

    Maar inderdaad, erg jammer dat het vertrouwen geschaad is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s