ecco qua

En dan ben je weer terug. Zijn wij weer terug. Maar ik ben nog een beetje in de ontkennende fase. Over dat terug zijn. En ik doe net of ik de regen niet zie. Sju sju. Weg regen.

De vakantie was heel fijn. En leverde weer allerlei nieuwe inzichten op. Waarvan ik er toch een wil meegeven. Moeders en/of bijna moeders. Doe er uw voordeel mee.

 • ook na een poepluier is het aan te raden dochter/zoon een zwemluier aan te trekken als u zich naar het zwembad/strand/etc begeeft. Dit voor het geval er nog een poepje onderweg is. Het zal je maar gebeuren. Dat je alsnog een schattig zwembroekje moet uitpellen. Boven de hagelwitte-bij-het-huisje-horende handdoeken.

En dan alvast 2 foto’s. Kijk en huiver. Ik zal beginnen met de idyllische kinderboerderij van La Chasse. Want voor we naar Italië gingen waren we een paar dagen in Val Thorens. De Italië-foto’s volgen nog. Maar toen ik gisteravond de laatste paar verschrikkelijk veels te veel foto’s wilde downloaden flipte laptop. Dus moet ik eerst het een en ander herorganiseren.   
Bimg_5816

Val Thorens dus. Alwaar de zon scheen, maar de bergtoppen nog besneeuwd waren. En waar mijn benen nog net zo wit waren als die sneeuw. Maar dit terzijde.

Bimg_5873 Overigens deden ook deze geiten een poepje. Om niet te zeggen. Een hoop. Retteketetteketette… voor wie "van de mol" ook heeft gelezen. En daarna stapte er iemand in. Op slippers. Jaja. En nee, dat was ik niet. Het was iemand die er werkte. En het waren flip-flops. Oftewel teenslippers. Need I say more?

Zo. Ik log weer. En de vakantie is nu dus echt. echt. echt. voorbij.

Advertenties

10 gedachten over “ecco qua

 1. dat ziet er wel mooi uit!! en dan maar blij zijn dat jij het niet was, op de flipflops!
  En gezellig dat je er weer bent, het is maar stil in weblogland!

 2. @Anouk: je begrijpt dat ik daar ook heul blij om was.

  @kimske: Tja. poeperig. dus. Lekker woord, poeperig. Zag vandaag je nominatie. Heb ik er dus zomaar 3 zeg. Thanks.

 3. hey girlie girl!
  Wassut fijn?
  En je logt weer dus de vakantie is voorbij?
  Ik bedoel, hállo, morgen wérk ik weer, en dan is de vakantie pas echt. echt. echt voorbij.

 4. Welkom terug! En ja, die zwembroekjes, dat wist ik al. Zusje van, nu, 15. Ooit was ik zelf 15 en zij 3. En scheet zo dat zwembad vol. Nooit meer vergeten dus. Sta je daar. Als puber. Naast een keutel van jewelste én niemand die gelooft dat ie niet uit jouw hol is gevallen!

 5. @kwan: thanks
  @susy: werken? Werken? OMG, daar moest ik de komende week nog aan beginnen. Fck.
  @Joeltje: haha arme jij. Alleen zeg ik: lucky you dat het een drijvende keutel was. En dan mag jij verder denken.

 6. Ciao Astrid!! Leuk, je site gevonden!! Nog even een beetje extra nagenieten van onze kennismakingsweek in Badia. Onze laatste lokatie viel wat tegen (geen Olivia, Astrid en Jiri, haha!) maar toch balen we dat de vakantie er weer op zit. Het lijkt of de herfstvakantie al is begonnen. Het plenst buiten en Romy, Mats en Teije hebben het huis omgebouwd tot Olympisch stadion en voeren, gekleed in sportkleding, diverse sporten uit waarbij echte medailles (ik dacht dat ik die allemaal goed had opgeruimd..?)worden uitgedeeld. Tot gauw en groetjes van ons allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s