rood met witte stippen

Ultiem geluk kan klein zijn. Bijvoorbeeld in het vinden van de perfecte schoenen voor ons blije meisje.

Nou had ze al prachtige witte. Voor onder haar wapperrokje.

Maar op het kinderdagverblijf. Tsja. Daar zijn die witte stappers toch niet zo subliem zeg maar. Beter gezegd. Ze kwamen terug als zwarte. En als ik zwarte wil, dan koop ik wel zwarte.
Wat ik dus ook deed, koopziek assertief als ik ben.

Rock_chick_bootOlief beschikt nu over heuse rock-chick-boots. Ik noem ze ook wel haar Eecie-Diecies.

Maar ja.

De eeciediecies staan niet zo leuk onder zomerrokjes. Of luchtige broekjes. En ook die moet ons druifje aan als zij zich onder haar beste vrinden en vrindinnen van het kdv begeeft.
Dus moest er een zomermodel bij. Ja. DAT MOEST.

Mijn onweerstaanbare drang om dingen aan te schaffen was gewoon nog niet bevredigd.
En toen zag ik ze.
Rood met witte stippen. Ja. Tis al bijna niet meer done, rood met witte stippen. Alles lijkt ineens rood met witte stippen. Maar voor meisjes van 1,5 zijn rood-met-witte stippen Mary-Janes nog ontzettend 2009. Reuzehip.
En bepaalde moeders worden daar dan ook heel blij van. Ik zeg: Koopzieke Hollandse Moeders Die In Antwerpen Wonen in het bijzonder. Ja. Vooral die.

Roodmetwittestippen

Advertenties

24 thoughts on “rood met witte stippen

 1. Oh. Ohwwww. -krijgt spontaan een appelflauwte- Ik vrees dat Neeltje deze ook moet als ze eenmaal lopen kan. Of ze nou in of uit zijn.

 2. Oja, maar die eeciediecies zijn zeker zo geweldig!!
  Ow, ik kan niet wachten tot Loïs ook loopt. En dat is niet waar: ik vind juist dat dat nog een hele tijd moet duren.

 3. Ik wil ook een dochtertje.
  Die gewoon de schoenen leuk vindt die ik ook leuk vind.
  En dat wapperrokje. En leuke clipjes en elastiekjes in haar haar.
  Maar ja. Ik heb twee puberzonen. En die willen niets wat ik wil.

  Heel veel plezier met deze schoentjes en dit meidje!

 4. Wat zijn die schoentjes mooi. Die zouden pefect passen in mijn kast met Oiliy stippen servies (Ik heb geen kinderen en moet toch iets bedenken waarom ik die schoentjes ook zou moeten hebben).

 5. tis maar goed dat Kleuter geen meisje is. (wat zou ‘ie uit de toon vallen ; )

  ik kom even met een status-rapport: cd2 (extraatje!) ligt gebrand klaar. moet ik nog even een hoesje voor scoren, voorkantje en klaar. cd1 (waar ik al 2 cd’s voor heb vernaggeld en na die 2e (hij zei, gelukt! maar niet dus) dus de liedjes d’r af had gemieterd, dus die moesten allemaal weer geïmporteerd worden van de cd’s waar ze vanaf kwamen en dat is bijna klaar) is bijna klaar. hoesje ligt al weken, zo niet maanden te vergelen hier, moet ik mss even opnieuw uitprinten hahaha ; )

  oftwel. met een maandje moet ’t wel binnen zijn ; ) (nee, ik begin nooit een postorderbedrijf. alhoewel ik even twijfelde of ik alles hier rood met witte stippen zou verven en m’n eigen webshop zou beginnen, want ik zie het echt (nog!) overalll!!!)

 6. @Von: dank je, dank je. Dus ik kan ze ook in maatje 42 voor mezelf gaan bestellen?
  @Sanneke: Goed woord voor scrabble… appelflauwte! En ja. Neel moet deze ook. Volgende zomer!
  @Prutsen: volgende zomer de kleine pruts dus ook op rood-met-witte-stippen. Dat mag. Als je maar niet in Antwerpen gaat rondparaderen…
  @Louise: ja hè. Staan ook leuk onder XL-toga’s trouwens 🙂
  @Miek: haha. Last van je hormonen zeker. Het moet wel een meisje zijn, daar in je buik. Die volgende zomer deze schoentjes mag!
  @Yvon: ja eigenlijk wel hè. Ik bestelde nl. bij de schoentjes ook deurknopjes. In eh… juist…
  @Lydia: welkom! En volgens mij gaan je puberzonen GEK als je ze deze schoenen geeft. Het wordt een hit, ik voel het gewoon.
  @Door: eh. Tsja. Eh. Nou, eentje maken dus jij. Hup!
  @Mascha: welkom! Gewoon het kleinste maatje nemen en naast de theepot zetten. Of als kopje gebruiken?
  @Inge: Whaha. Jij gek mens. Ik ben nu wel heel heel heel benieuwd naar de CD’s natuurlijk. Neem je tijd. NEEM JE TIJD. (krijg ik er dan over een paar maanden 3… :))
  @Kwan: klasse! Tijdloos. Briljant.
  @Cisca: neenee. No No. Je stuurt hem naar Antwerpen. Das een beter idee. Ik zorg wel dat ie “goed terecht komt”.
  @Nicoleke: Zie Door. You Go Girl.

 7. Ik durf nog geen schoentjes te kopen, want wat is O’s maat tegen de tijd dat ze ze nodig heeft? Ze heeft nu al maat 20 geloof ik… Voor zit-baby’s zien schoenen er altijd lichtelijk debiel slash zinloos uit, maar dat zal wel mijn persoonlijke afwijking zijn 🙂

 8. O.
  My.
  God.

  Zouden die Mister T. ook leuk staan?

  Zal ik je ’s wat verklappen? Mijn zusje heeft deze dus in maat 38. Met ’n hakje. En ze draagt ze dan met ’n wit sokje met ’n kanten randje. Op hele alternatieve jurk. Ook hééél leuk. En Fleur heeft ze ook, van mijn leven is fleur en dat op blogspot. In ieder geval heeft ze ’n foto van, waarop ze ze aan heeft. Ik vind ze, hoe erg ik dat woord ook haat, énig.

 9. En toen kwam ik speciaal op zondagochtend terug omdat ik in bed lag na te denken over mijn woordkeus en dat ik “debiel” beter niet kan gebruiken. Fijne dag!

 10. @Nicoleke: ja dus. Maar bij 1m80 is dat niet heel bumba gelukkig. Hoewel ik persoonlijk toch wel liever 41 had gehad.
  @Linda: Ja nou kan ik een hele uitleg geven over waarom jij een jongetje hebt. Maar iets zegt me dat je dat zelf ook wel weet… En je mag gerust een trend setten hoor. Schoentechnisch gezien…
  @Vita: ik zeg Bobux. Die staan heel schattig aan kleine voetjes. En fijn dat je speciaal op zondagochtend terugkomt om het debiel even te rectificeren. Maar sommige dingen zijn nou eenmaal debiel om te zien. Dus I don’t mind the word.
  @Joeltje: Ik stel me nu mezelf voor. Met dit soort schoenen enzo. In maat 42. En dan moet ik zo hard lachen. Maar ik vind wel dat hij bij andere mensen fantastisch staat ja. It’s just not ment for me.
  @Susy: Ja. Dus als ze nu nog even doorwerken. Want ze waren er stiekem niet in de juiste maat. Dus nu wacht ik op de volgende levering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s