overpeinzing

Ik werd vanochtend wakker.
En kleedde me aan.

En nu vraag ik me sindsdien af.

Waar de grens tussen mijn buik en mijn borsten is gebleven.

Advertenties

18 thoughts on “overpeinzing

 1. Oei. Komt dat OOK nog? Ik vraag me dat al een tijdje af voor mijn boven- en onderbenen. Nou ja, benen. Er zijn nowadays betere benamingen voor eigenlijk…

 2. huh? ik ben toch echt 2o kilo aangekomen tijdens de zwangerschap, maar de grens tussen borsten en buik bleef duidelijk. ik kan me hier zo snel dus ook niet wat bij voorstellen hahaha foto!

 3. @Edje: hoeft niet, maar kan dus wel…
  @Geartsje: ik wacht met smart op het moment waarop mijn kuiten definitief zoek zijn!
  @Inge: Nouja. Hij is er natuurlijk nog wel. Maar toch heel anders dan niet zwanger.

 4. hihihi… ik weet niet waar dat die gebleven is, maar wees gerust, hij verschijnt vanzelf weer. (nou ja, vanzelf, t is wel hard werken dat bevallen)

 5. Sek-sie!

  Gek, ik kan me dat niet echt herinneren van toen ik zwanger was. Te druk met het bewonderen van mijn niet-langer-AA-cup denk ik.

 6. O mén, nu nog die mooie linea negra over je buik er bij, je navel die naar buiten floept en je bent helemaal sexy 😉

  (Zal ik ’s wat bekennen: ik dacht altijd dat dat een streep met haar was, die linea negra. Tot ik wilde scheren het het gewoon een verkleuring bleek..hoe dom?!)

 7. Hé, dat zwangerschapsversijnsel heb ik nooit mee gemaakt. Apart! 🙂 De linea negra van Joeltje wel ken ik wel. Nou ja, niet die van Joeltje, op mijn eigen buik dan. Bij Neel verscheen ie in de laatste week pas, om er vervolgens maaaaanden over te doen om weer te vervagen.

 8. Hmm … 39 weken hierzo en me nog geen 1 keer afgevraagd waar de grens is gebleven.

  Wat ik me wel erg afvraag is: hoe ziet m’n bikini-lijn (om het maar even netjes te verwoorden) er uit deze dagen …

 9. Haha, bij mij is ie er ook nog wel, maar veranderd inderdaad. Linea negra heb ik bij Mads niet gehad, en ook is mijn navel niet geplopt. En geen striemen. Dus die grens mag verdwijnen, als de rest maar hetzelfde gaat als eerste keer.

 10. He ja, hou op.
  Mijn navel is kwijt.
  En ja, die bikinilijn is ook altijd prettig, zo aan het eind.
  En dat ik de melkboer mijn teennagels moet laten lakken.
  Enzo.

 11. Ja, het ziet er eigenlijk niet uit he, zwanger zijn. En iedereen maar roepen hoe mooi je bent. Haha, en eigenlijk is dat ook zo.

 12. Ach. En dan zeggen ‘ze’ dat het er allemaal bijhoort hé. Om jezelf nog even extra aantrekkelijk te laten voelen. Welja. Not.

  Hier dus een enorme cup. En een uitgeplopte navel. Heel charmant. Die linea negra nog niet gelukkig. En die bikinilijn… hmm, binnenkort staat een bezoekje sauna gepland. Dus dan zal ik de spiegel eens inschakelen. En misschien manlief ook. Als ik ‘m dat toevertrouw.

 13. Wees blij met buik én borsten. Dan maar geen grens =) Ik vraag me al tijden of waar m’n borsten zijn gebleven. Gezien mijn rolletje vrees ik dat die tijdens de laatste bevalling zich in mijn buik hebben genesteld ofzo. Ja, zwanger zijn doet rare dingen met een menselijk lichaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s